Ervaringen van cliënten en deelnemers

Jeroen (coaching/psychosociale therapie)

Tijdens mijn burn-out die ruim een jaar duurde, werd ik intensief door Kristiaan bij de Vaate gecoached.
Ik heb Kristiaan altijd als een erg efficiënte, rustige, empathische en enthousiaste coach ervaren.
Hij kon op elk moment duidelijkheid scheppen over de nieuwe situatie of over de nieuwe fase van de burn-out waarin ik zat. Dit gaf mij een groot stuk zekerheid en acceptatie.
Door steeds de juiste vragen te stellen, kwam ik zélf tot waardevolle ontdekkingen over oude psychologische patronen, oude gevoelens, nieuwe doelen, etc.
Doormiddel van meditatieve visualisaties en creatieve opdrachten waren onze sessies steeds variërend en spannend en vooral ook erg effectief. Het was wonderbaarlijk hoe vele sessies nog “na werkten” en enorme nieuwe processen in mijzelf teweeg brachten.
Bovendien is Kristiaan niet zuinig met positieve feedback en lof, waardoor ik steeds gestimuleerd werd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en steeds verder aan mezelf te werken.


Anneke,  (coaching/psychosociale therapie)

Ik maakte begin november 2022 kennis met Kristiaan, die heel vriendelijk en respectvol was en bij wie ik me op m’n gemak voelde. Tijdens onze eerste intake/wandelsessie, filterde hij uit mijn rommelige, chaotische verhaal, feilloos waar volgens hem de kneep zat. Kristiaan heeft zich ook bekwaamd in hypnose. Met een 2-tal hypnose-sessies hebben we enorme stappen gemaakt in mijn herstelproces, echt wonderlijk en fantastisch! Met nog wat wandelsessies, waarin hij goed luisterde en mij nog meer duidelijke inzichten gaf, kwam ik behoorlijk snel van al mijn klachten af. Kristiaan was de juiste match voor mij. Nogmaals heel veel dank voor je doortastendheid, hulp en inzichten, waarmee ik van al mijn klachten af ben en waarmee ik weer ontspannen verder kan.
Ik kan Kristiaan en ook de hypnose-sessies van harte aanbevelen!


Willem (coaching)

Een goed luisterend oor, precies wat ik nodig had!


Els (psychosociale therapie)

De sessies met hypnotherapie waren heel bijzonder, ik heb mij zelden zo ontspannen gevoeld, er is ook echt iets veranderd van binnen, alsof er veel oude zooi is losgelaten.


Wim (mindfulness training)

Dank je wel voor deze inspirerende en gezondheidsbevorderende 8 weken Kristiaan. ik heb er erg veel baat bij (gehad) en ga mindfulness zeker in mijn verdere leven meenemen


Matthijs (coaching)

Fijn om wat houvast te hebben in mijn burn-out. Het duurde even maar toen ik mij kon overgeven aan de rustige dagbesteding die we bespraken begon mijn herstel pas echt. Fijn dat je mij waarschuwde dat de enorme vermoeidheid die daarbij opkwam een goed teken was. Ik kan nu na een volle dag weer moe zijn zonder stress.


Sanne. (mindfulness training)

Ik heb veel aan de training bij Kristiaan gehad, ik merk vooral dat er nu veel meer ruimte is om mijn emoties te voelen en toe te laten. Gedachten zien als enkel voorbijgaande gedachten is voor mij ook super waardevol. De groep was erg prettig, fijn om wekelijks samen te komen , de avonden vormden een mooi anker in de week En bovenal  de nuchtere, milde en humorvolle begeleiding van Kristiaan hebben enorm geholpen, ik hoop nu zelfstandig verder te kunnen. 


Michel (mindfulness training)

Fijne training,  Kan nu veel makkelijker even niets doen. De sfeer in de groep was prettig, vertrouwelijk en dat komt ook door hoe jij ermee omging. Vond dat je verder alles helder uitlegde en ons veel hebt geleerd.


Nicole (Mindfulness training)

Nogmaals bedankt voor de begeleiding  tijdens de afgelopen 8 weken. Ik vond het vooral heel fijn dat je erg betrokken was, ook tussen de trainingen door. Ik denk dat het voor veel van ons, in ieder geval voor mij, fijn was om zo op je gemak gesteld te worden vooral als het even niet zo lekker gaat.