Individuele Mindfulness training

Individuele mindfulness

Ontdek de kracht van mindfulness op maat! Terwijl het leren van mindfulness vaak wordt versterkt door groepstraining, biedt ons individuele programma unieke mogelijkheden. Hier vind je een persoonlijke ruimte om dieper in te gaan op jouw proces, gerichte aandacht te schenken aan jouw specifieke uitdagingen, en flexibele gesprekken te voeren. Ontwikkeld aan de Universiteit van Groningen (UMCG), heeft ons individuele programma zich bewezen als net zo doeltreffend als de groepstraining.

Individueel Traject in een Notendop

We beginnen met een intake/kennismaking om jouw klachten, wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Daarna plannen we acht sessies van 75 minuten verspreid over maximaal drie maanden.

Maar het stopt niet bij de gesprekken! Dagelijks reserveer je ongeveer 30 minuten voor oefeningen die jouw mindfulness-vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Stap in deze individuele reis en ontdek hoe mindfulness jouw leven kan veranderen!

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op via 06 10761797 of stuur een e-mail naar kristiaan@kbdv.nl

iMBSR vanuit de werkgever

In de ratrace van vandaag ervaart één op de zeven werknemers stressproblemen, met slapeloosheid, het verlies van overzicht en een constante race tegen de klok als gevolg. Stress maakt niet alleen werk inefficiënt, maar kan ook leiden tot ongeluk en uiteindelijk langdurige ziekte. Voorkomen is de sleutel, en het iMBSR-programma biedt een praktisch hulpmiddel om op een vaardige manier met stress om te gaan, innerlijke rust te vinden en een gezonde werkbalans te behouden. Met iMBSR vermijd je het risico van een burn-out.

Herstel na een burn-out

Na een burn-out is de stressgevoeligheid vaak verhoogd. De mindfulness-training is de sleutel tot het voorkomen van terugval en kan naadloos worden geïntegreerd in een CSR-traject.

In een re-integratietrajec bouw je na een burn-out geleidelijk de aanwezigheid op de werkvloer op, van enkele uren per week tot langere werktijden. Deze fase is ideaal om het individuele iMBSR-programma te omarmen. Zo breng je mindfulness direct naar de werkvloer, waar het tastbare impact heeft.

Locatie

De individuele training vindt plaats in mijn praktijk op Parnassusweg 18-H. Als er op de werkplek een geschikte ruimte beschikbaar is, brengen we de training daar naartoe. Gesprekken worden in overleg met de werkgever binnen of rond werktijd ingepland.

Ontdek de weg naar een stressvrij werkleven.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het individuele mindfulness-programma.