Kristiaan bij de Vaate

In mijn praktijk aan de Parnassusweg in Amsterdam bied ik begeleiding aan bij diverse psychosociale vragen en klachten. Mijn focus ligt op individuele begeleiding, waarbij ik mensen help bij stress, burn-out, en andere uitdagingen.

Mijn wens is om mensen vanuit openheid een acceptatie een effectieve begeleiding te bieden zodat ze snel zelf weer verder kunnen. Zien hoe mensen hun eigen proces van verwerken en veranderen doormaken geeft mij veel voldoening, helemaal wanneer zij sterker en tevreden weer afscheid nemen.

Mijn basis ligt in de psychologie. Na het afronden mijn studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik op zoek gegaan naar hoe invulling te geven aan mijn kennis, interesses en mijn persoonlijke waarde.  Ik besloot te gaan reizen. Deze jaren van zelfredzaamheid en contact met andere culturen en kleurrijke persoonlijkheden hebben mij veel zelfinzicht opgeleverd. Belangrijkste inzicht was de waarde van vriendschap en verbinding. Met naasten maar zeker ook met jezelf.

Na mijn laatste lange reis kwam ik in contact met mindfulness. Ik was vanuit mijn reizen in Azië al bekend met het begrip ‘mindfulness’ in de oosterse traditie. De westerse benadering van mindfulness bracht mijn kennis uit de psychologie en ervaring met oosterse meditatie bij elkaar. Ik heb in 2012 de opleiding tot mindfulness trainer gevolgd en geef sindsdien met veel passie en plezier de mindfulness en mindful zelfcompassie training.

Vanuit het contact met deelnemers en de vragen die zij naar de trainingen meebrachten ben ik mij meer gaan richten op individuele begeleiding, in eerste instantie bij stress en burn-out klachten maar ondertussen begeleid ik mensen met diverse  psychosociale vragen en klachten.

Mijn kennis en vaardigheden op het gebied van individuele begeleiding en therapie is in constante ontwikkeling, zo maakte ik mij de integratieve aanpak binnen psychotherapie eigen bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en verdiepte ik mij in klassieke & moderne hypnotherapie en methoden zoals EMDR. Regelmatig volg ik modules & cursussen om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden.

 

Psycholoog-NIP  -226268-
Erkend CSR Coach
VMBN mindfulness trainer Cat. 1 -2013393-